Участь науково-практичному семінарі

Участь науково-практичному семінарі

08 листопада 2023 року у режимі відеоконференцзв’язку працівники сектору датилоскопічних досліджень та сектору дактилоскопічного обліку Черкаського НДЕКЦ МВС прийняли участь у науково-практичному семінарі для судових експертів з правом проведення трасологічної експертизи за експертною спеціальністю 4.6 «Дактилоскопічні дослідження» установ Експертної служби МВС на тему: «Актуальні питання дактилоскопічних досліджень».

На семінарі розглянуто основні проблемні питання діяльності підрозділів дактилоскопічних досліджень Експертної служби МВС. Обговорювали наукову-дослідну роботу «Методика дактилоскопічних досліджень», яка рекомендована для впровадження в судово-експертну практику та зареєстрована у Реєстрі методик проведення судових експертиз, розглянули проблемні питання, що виникають під час проведення дактилоскопічних досліджень у працівників установ Експертної служби МВС.

Розглянуто питання необхідності систематизації основних методів дослідження дактилоскопічної інформації, порядку вибору та послідовність їх застосування, зумовлене появою новітніх методів виявлення слідів рук.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter