Участь у науково-практичному семінарі

27-29 вересня 2023 року в с. Садове Вінницької області було проведено науково-практичний семінар на тему «Актуальні проблеми протидії легалізації викрадених транспортних засобів», в якому прийняли участь представники Черкаського НДЕКЦ МВС про що отримали відповідні сертифікати.

Головний судовий експерт сектору експертних досліджень та дублювання ідентифікаційних номерів транспортних засобів Черкаського НДЕКЦ МВС Наливайко Віталій виступив з доповіддю на тему: «Особливості дублювання безномерних транспортних засобів».

Участь у науково-практичному семінарі

На сьогоднішній день дана тема є дуже актуальною, оскільки відповідно до Постанови КМУ № 1388 від 07 вересня 1998 р. (зі змінами і доповненнями), а також Постановои КМУ № 1019 від 10 вересня 2022 р. Державна реєстрація (перереєстрація), зняття з обліку транспортних засобів без ідентифікаційного номера або із знищеними, пошкодженими чи підробленими ідентифікаційними номерами складових частин (кузова, шасі, рами) - не допускається. Єдиним виходом легалізації безномерних транспортних засобів є нанесення присвоєних спеціальних індивідуальних ідентифікаційних номерів.

Експерти Черкаського НДЕКЦ МВС надають послуги по дослідженню транспортних засобів, дублюванню первинних (заводських) і нанесення присвоєних МВС спеціальних індивідуальних ідентифікаційних номерів транспортних засобів. Більш детальна інформація на сайті ДНДЕКЦ МВС.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter