Участь у міжнародному науковому заході

9 травня 2023 року відбулася визначна подія для наукової спільноти України — Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання судової експертизи та криміналістики» з нагоди ювілеїв видатних учених: 95-річчя від дня народження Л. Ю. Ароцкера («Ароцкерівські читання») і 105-річчя від дня народження М. В. Салтевського.

Участь у міжнародному науковому заході

В ході конференції було заслухано ряд наукових доповідей, що висвітлювали наукові звершення Лева Ароцкера та Михайла Салтевського в царині судової експертизи та криміналістики та інші наукові доповіді, які містили результати власних досліджень, що є актуальними для наукового загалу судових експертів і криміналістів.

У ювілейному науковому заході взяли участь і представники Черкаського НДЕКЦ, а саме завідувач відділу криміналістичних видів досліджень Валерій Кожевніков, заступник завідувача відділу комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Роман Пташкін, завідувач відділу досліджень матеріалів, речовин та виробів Сергій Шкурдода, завідувач сектору Дмитро Шинкаренко та старший судовий експерт Роман Цинда. Тези доповідей підготовлені працівниками Центру увійшли в збірник Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання судової експертизи та криміналістики», а учасники заходу отримали іменні сертифікати.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter