Укладено меморандум про співпрацю

Укладено меморандум про співпрацю

Навчання за спеціальністю «Право» завжди вирізняє практична спрямованість та можливість глибокого опанування професійними навичками та знаннями, особливо з циклу дисциплін професійного спрямування.

Нещодавно до Черкаського НДЕКЦ МВС завітали викладачі кафедри управління у сфері цивільного захисту Черкаського інституту пожежної безпеки імені Герої Чорнобиля разом з здобувачами вищої освіти спеціальності «Право».

Під час зустрічі викладачів з керівництвом Черкаського НДЕКЦ МВС розглядались ряд питань щодо можливості проведення спільних науково-практичних заходів, а також участі працівників експертної установи в практичному навчанні студентів вишу.

Усвідомлюючи потребу в необхідності посилення співпраці в напрямку досягнення високого рівня теоретичних та практичних навичок здобувачів вищої освіти ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України в галузі права, реалізації політики у сфері освітньої діяльності, 04 січня 2023 року сторони уклали Меморандум про співпрацю, як зовнішні партнери освітньої програми з напряму підготовки 081 «Право» освітніх ступенів «бакалавр» та «магістр».

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter