Участь працівників центру в науковому заході

Черкаський НДЕКЦ МВС тісно співпрацює із навчальними закладами області в питаннях проведення та участі в наукових та просвітницьких заходах.

Одним із таких закладів є Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, студенти-юристи якого нещодавно разом з викладачами відвідували Центр, а вже 8 грудня цього року, працівники Центру були запрошені для проведення чергового круглого столу «Проблеми формування правової держави в Україні», який був організований представниками кафедри управління у сфері цивільного захисту ЧІПБ.

Участь працівників центру в науковому заході

Серед запрошених на заході були присутні досвідчені науковці, юристи-практики та студенти-юристи із різних установ, організацій та закладів вищої освіти. Черкаський НДЕКЦ МВС був представлений завідувачем відділу криміналістичних видів досліджень Кожевніковим Валерієм, заступником завідувача відділу забезпечення діяльності центру Віталієм Словінським та завідувачем сектору юридичного забезпечення Ксенією Богрець.

Участь працівників центру в науковому заході

На початку засідання була проведена посвята студентів-першокурсників, які навчаються за спеціальністю 081 «Право». Після слів Присяги юриста запрошені гості та викладачі інституту побажали молодим правникам успіхів у навчанні та вручили академічні головні вбрання та видання Конституції України.

Участь працівників центру в науковому заході

Захід був присвячений Міжнародному дню боротьби з корупцією, поряд з цим під час проведення круглого столу було заслухані ряд цікавих та змістовних доповідей з особливостей правового регулювання суспільних відносин в умовах повномасштабної війни. Усі доповіді увійшли в збірник матеріалів круглого столу, серед яких і доповідь Валерія Кожевнікова на тему «Криміналістичне документознавство як інструмент при розслідуванні корупційних правопорушень».

По завершенню наукового заходу учасники отримали відповідні сертифікати.

Участь працівників центру в науковому заході
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter