Вкотре при дослідженні виявлено автомобіль зі знищеним номером двигуна

Нагадуємо Вам, що на даний час судові експерти Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, в тому числі, і судові експерти, які беруть участь в реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів та знаходяться при Територіальних сервісних центрах, продовжують свою роботу та надають послуги громадянам. Нажаль, незважаючи на такий важкий час для нашої країни, знаходяться шахраї, які продовжують наживатися на довірливих та неуважних громадянах, які бажають придбати транспортний засіб.

Вкотре при дослідженні виявлено автомобіль зі знищеним номером двигуна

Так, 10.09.2022 до Територіального сервісного центру МВС України № 7141, що в місті Черкаси, з заявою про реєстрацію автомобіля BMW 316I, звернувся громадянин К. Під час дослідження вказаного автомобіля судовим експертом сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують Черкаського НДЕКЦ МВС, було встановлено, що номер двигуна знищений механічним способом. Оскільки двигун є номерним агрегатом, важливою та вартісною складовою любого автомобіля, тому за українським законодавством його номер вноситься до бази даних автоматизованої інформаційно-пошукової системи ГСЦ МВС. Про даний факт було повідомлено працівників поліції, які в подальшому вилучили автомобіль та помістили його на штрафмайданчик для подальшого розслідування.

Таким, чином експерти Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України в черговий раз врятували покупця та його гроші від шахрайських дій зловмисників. Пам’ятайте, що тільки звернувшись до кваліфікованих експертів, які розташовані в сервісних центрах Ви можете себе убезпечити від покупки транспортного засобу з кримінальним минулим.

Більш детальна інформація на сайті Головного сервісного центру МВС України за посиланням.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter