Проведення круглого столу із слідчими Золотоніщини

Проведення круглого столу із слідчими Золотоніщини

Працівники Черкаського НДЕКЦ МВС продовжують діяльність із проведення круглих столів з працівниками слідчих підрозділів ГУНП в Черкаській області.

Так 07.09.2022 в Золотоніський районний відділ поліції до працівників слідчого підрозділу завітав завідувач сектору відділу судової експертизи Черкаського НДЕКЦ МВС Валентина Малимон.

Під час зустрічі було проведено обговорення проблемних питань призначення та особливостей проведення деяких видів експертиз.

Валентина Малимон звернула увагу на правильність формулювання питань при призначенні експертиз, важливості зазначення в постановах про призначення експертиз інформації про надання дозволу чи заборони на пошкодження, знищення, зміну стану чи властивостей об’єктів дослідження, а також правильний вибір упакування об’єктів дослідження, з метою уникнення пошкоджень об’єктів досліджень при транспортуванні тощо.

Керівництво слідчого відділу Золотоніського відділу поліції подякувало Валентині Малимон за участь у проведенні круглого столу та тісну співпрацю в роботі, направлену на розкриття та розслідування злочинів та перспективу закінчення ІІІ кварталу.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter