Навчання фахівця з публічних закупівель

Українське прислів’я каже: «Трапляється і такий год, що на день по сім погод». Саме такий період переживає вся закупівельна спільнота України, якій необхідно балансувати серед змін, що постійно вносяться до законодавства у сфері публічних закупівель, та не упустити найважливішого.

Провідним фахівцем з публічних закупівель Черкаського НДЕКЦ МВС Юрчик Людмилою прийнято участь у всеукраїнському онлайн-семінарі на тему: Чергові зміни в закупівельному законодавстві під час воєнного стану та чим повинен володіти державний замовник, який здійснює закупівлі за Постановою Кабінету Міністрів України №169 від 28.02.2022 р. «Деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану».

Під час проведення онлайн-семінару детально розглянуто питання: здійснення закупівель в умовах воєнного стану, проведення закупівель відповідно до Постанови № 169, особливості планування та визначення предмета закупівлі.

По закінченню семінару отримано сертифікат, який засвідчує успішне завершення курсу «Закупівлі під час воєнного стану: від А до Я» від Академії професійних закупівель.

Навчання фахівця з публічних закупівель
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter