Участь у міжнародному вебінарі з охорони праці

Небезпека дефіциту кисню виникає, коли вміст кисню у приміщенні падає до рівня, який може наражати працівників на ризик асфіксії – кисневому голодуванні організму і надлишку вуглекислоти в крові та тканинах. Це може відбуватися в різних робочих середовищах, включаючи замкнуті простори, лабораторії, робочі приміщення, тощо.

Падіння рівня кисню в організмі людини може спричинити негативні наслідки для його здоров’я, які можуть мати вкрай негативний вплив на життя працівників.

У цьому контексті 22 серпня 2022 року відбувся вебінар «Оцінка невизначеності рівня кисню для безпеки праці», проведений на міжнародній платформі «BrightTALK» за сприяння кафедри машинобудування та промислової інженерії Університету Брешії (Італія). Міжнародний захід мав на меті навчання фахівців з охорони праці проведенню аналізу невизначеності та чутливості рівнів кисню у приміщеннях.

У даному вебінарі прийняв участь провідний інженер з охорони праці Черкаського НДЕКЦ МВС Володимир Потапенко, що в перспективі сприятиме подальшому забезпеченню належних умов охорони праці в підрозділі. По закінченню заходу було отримано сертифікат учасника.

Участь у міжнародному вебінарі з охорони праці
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter