Проведення круглого столу із дільничними офіцерами поліції Уманщини

Проведення круглого столу із дільничними офіцерами поліції Уманщини

Працівники Черкаського НДЕКЦ МВС продовжують свою роботу в частині надання теоретичної та практичної роботи із підрозділами Національної поліції в Черкаській області.

Так, нещодавно завідувачем сектору №1 (м. Умань) відділу судової експертизи Черкаського НДЕКЦ МВС Сергієм Ситником була проведена зустріч із дільничними офіцерами поліції Уманського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області.

Як відомо, дільничні офіцери – це представники правоохоронних органів, які знаходяться найближче до громадян. Врегулювання сімейних сварок та конфліктів на вулиці, контроль за раніше засудженими громадянам, розкриття злочинів та попередження правопорушень - це не весь перелік справ, які виконує дільничний кожного дня. Нерідко дільничні офіцери одними з перших з’являються на місці скоєння злочинів.

Під час зустрічі, Сергієм Ситником було звернуто увагу правоохоронців на правила збереження обстановки місця події до прибуття СОГ, види слідової інформації на місці події, правила упакування речових доказів на місці події, а також правила дактилоскопіювання живих осіб та трупів. Окремо звернув увагу на проведення огляду місця події за фактом безвісно зниклих осіб.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter