Проведення круглого столу із слідчими Уманщини

Проведення круглого столу із слідчими Уманщини

Працівники Черкаського НДЕКЦ МВС продовжують діяльність із проведення круглих столів з працівниками слідчих підрозділів ГУНП в Черкаській області.

Так, нещодавно в Уманському районному відділу поліції до працівників слідчого підрозділу завітав завідувач сектору №1 (м. Умань) відділу судової експертизи Черкаського НДЕКЦ МВС Сергій Ситник.

Під час зустрічі було проведено обговорення проблемних питань призначення та особливостей проведення деяких видів криміналістичних та спеціальних видів експертиз.

Сергій Ситник звернув увагу на правильність формулювання питань при призначенні дактилоскопічних та трасологічних експертиз, важливості зазначення в постановах про призначення експертиз інформації про надання дозволу чи заборони на пошкодження, знищення, зміну стану чи властивостей об’єктів дослідження, а також правильний вибір упакування об’єктів дослідження, з метою уникнення пошкоджень об’єктів досліджень при транспортуванні тощо.

Наголосив про наслідки, які тягнуть за собою окремі помилки, допущені працівниками на місці події під час виявлення, фіксації та вилучення слідової інформації.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter