Участь у закордонній міжнародній науково-теоретичній конференції

Працівники Черкаського НДЕКЦ МВС продовжують брати участь не лише у відомчих, регіональних, всеукраїнських чи міжнародних наукових заходах, але й у закордонних наукових заходах з використанням різноманітних онлайн платформ.

Впровадження таких форм заходів стимулює активність молодих науковців, сприяє залученню кваліфікованих фахівців, які мають значні практичні напрацювання, до наукових публікацій. Такі публікації, навіть у вигляді невеликих тез на криміналістичну тематику можуть відкривати можливості для подальших досліджень, породжує ряд оригінальних ідей та теорій, що заслуговують уваги наукової громади.

Участь у закордонній міжнародній науково-теоретичній конференції

Так, 29.10.2021 завідувач сектору дактилоскопічних обліків відділу криміналістичних видів досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС Дмитро Семененко взяв участь у ІI-й міжнародній науково-теоретичній конференції «Теоретичні та практичні наукові досягнення: дослідження та результати їх впровадження», проведеної Європейською науковою платформою в м. Амстердам (Нідерланди).

В 1-му томі збірника наукових праць «SCIENTIA», в розділі «Право та міжнародне право» уміщено тези, підготовлені працівником Центру на тему «Сліди-відображення людини. Методи їх виявлення та дослідження. Криміналістичне значення слідів-відображень». За результатами участі в науковому заході було отримано іменний сертифікат.

Участь у закордонній міжнародній науково-теоретичній конференції
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter