Поєднання науки та експертної практики

Черкаський НДЕКЦ МВС на постійній основі активно співпрацює в науковій сфері із Черкаським державним технологічним університетом. Адже наука є основною рушійною силою національної безпеки, фактором впливу на організаційний, управлінський, технічний і технологічний рівень розвитку всіх сфер діяльності МВС України.

Одним з результатів такої співпраці стала участь у всеукраїнській науково-практичній Інтернет-конференції «Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології у виробництві та освіті: стан, досягнення, перспективи розвитку», що організована на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

В рамках наукового заходу науковці ЧДТУ, працівники Черкаського НДЕКЦ МВС та ДНДЕКЦ МВС представили сумісне напрацювання – наукову доробку з назвою «Моделювання планарних антен стільникових телефонів», котра присвячена питанню комп’ютерного моделювання сучасних планарних антен стільникових телефонів та аналізу отриманих параметрів та характеристик.

Співпраця в науковій галузі дозволяє не тільки здійснювати обмін досвідом між працівниками різних установ чи організацій, а й створювати сумісні напрацювання в прикладних напрямках сучасної науки.

Поєднання науки та експертної практики
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter