Виявлено автомобіль зі знищеним номером двигуна

08.10.2021 до Територіального сервісного центру МВС України № 7145, що в місті Золотоноша, Черкаської області з заявою про перереєстрацію автомобіля Chevrolet Aveo, звернувся гр. П, який вирішив перевірити вказаний транспортний засіб.

Під час дослідження даного автомобіля судовими експертами сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують Черкаського НДЕКЦ МВС, було встановлено, що його номер двигуна знищений механічним способом.

Про встановлення вказаних невідповідностей експертом Черкаського НДЕКЦ МВС було повідомлено керівництво Територіального сервісного центру та відповідно, повідомлено про подію черговому чергової частини Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області. Працівники поліції, що входили до складу слідчо-оперативної групи, яка прибула на місце, вилучили даний автомобіль та доставили його на спеціальний майданчик тимчасового утримання для подальшого розслідування.

Для уникнення ризику покупки незаконного автомобіля чи іншого транспортного засобу Вам необхідно звернутися до фахівців Експертної служби МВС, які знаходяться в територіальних сервісних центрах МВС.

Що можна перевірити у сервісних центрах

У всіх територіальних сервісних центрах Черкаської області  працюють фахівці  Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Вони проводять належну перевірку транспортних засобів і надають такі послуги:

  • Дослідження ідентифікаційних номерів агрегатів ТЗ (кузова, рами, двигуна)
  • Встановлення об’єму двигуна
  • Встановлення року виготовлення ТЗ
  • Встановлення ринкової вартості ТЗ при укладанні договорів купівлі-продажу ТЗ
  • Встановлення справжності реєстраційних документів (свідоцтв про реєстрацію ТЗ).
На Черкащині до регіонального сервісного центру входять п’ять підрозділів: у м. Черкасах, м. Умані, м. Золотоноші, м. Звенигородці і м. Корсунь-Шевченківському. Графік роботи: з вівторка до п’ятниці – з 09.00 до 17.30, субота – з 09.00 до 16.15. Неділя, понеділок – вихідні.

Ознайомитись з переліком послуг, які надаються РСЦ ГСЦ МВС України в Черкаській області та здійснити запис до електронної черги можливо за посиланням.

Виявлено автомобіль зі знищеним номером двигуна
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter