Участь у науково-практичному семинарі на тему «Стан та перспектива розвитку пожежно-технічної експертизи»

6-10 вересня 2021 року на базі медично-реабілітаційного центру «Кремінці» МВС України (с. Татарів Івано-Франківська область) було проведено науково-практичний семинар на тему «Стан та перспектива розвитку пожежно-технічної експертизи».

У заході брали участь працівники підрозділів Експертної служби МВС України за напрямком судової пожежно-технічної експертизи, Управління ВТС НП, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, ДВЛ ДСНС, Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту, працівники ІСТЕ СБУ, Головного слідчого управління НП України.

На семінарі ознайомилися з практичним досвідом роботи фахівців під час проведення судової пожежно-технічної експертизи за експертною спеціальністю 10.8 «Дослідження обставин виникнення і поширення пожеж та дотримання вимог пожежної безпеки» та 8.16 «Дослідження провідників із ознаками короткого замикання», обмінювалися практичним досвідом роботи та обговорили практичні ситуації, які виникають під час проведення судової пожежно-технічної експертизи.

Активну участь у роботі семінару взяв старший судовий експерт-вибухотехнік відділу вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС України Полков В.В. Співробітник підготував змістовну доповідь на тему: «Визначення орієнтовного часу виникнення пожежі» та поділився практичним досвідом роботи з проведення пожежно-технічних експертиз.

Участь у науково-практичному семинарі на тему «Стан та перспектива розвитку пожежно-технічної експертизи»
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter