Відкриття оновленого територіального сервісного центру МВС в м.Корсунь-Шевченківському

10 серпня, в місті Корсунь-Шевченківський, було презентовано третій оновлений сервісний центр МВС на Черкащині, що працюватиме за принципом єдиного вікна та відкритого простору.

В сервісному центрі МВС №7144 за адресою: м. Корсунь-Шевченківський по вулиці В. Сергієнка, 4а всі бажаючі зможуть отримати послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість, тощо. Оновлений сервісний центр обладнано електронною чергою, інформаційним боксом, планшетом якості обслуговування громадян за допомогою якого відвідувачі зможуть залишити відгук про роботу адміністраторів.

Відкриття оновленого територіального сервісного центру МВС в м.Корсунь-Шевченківському

В даному сервісному центрі працює фахівець Черкаського НДЕКЦ МВС. Він проводить належну перевірку транспортного засобу і надає такі послуги:

  • дослідження ідентифікаційних номерів агрегатів ТЗ (кузова, рами, двигуна)
  • встановлення об’єму двигуна
  • встановлення року виготовлення ТЗ
  • встановлення ринкової вартості ТЗ при укладанні договорів купівлі-продажу ТЗ
  • Встановлення справжності реєстраційних документів (свідоцтв про реєстрацію ТЗ).

Довідка

На Черкащині до регіонального сервісного центру входять п’ять підрозділів: у Черкасах, Умані, Золотоноші, Звенигородці і Корсуні-Шевченківському. Графік роботи: з вівторка до п’ятниці – з 09.00 до 18.00, субота – з 09.00 до 16.45. Неділя, понеділок – вихідні.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter