Укладено угоду про співпрацю

Укладено угоду про співпрацю

Організація наукової діяльності в Черкаському НДЕКЦ проводиться і обліковується з проведення науково-дослідних і дослідницько-конструкторських робіт, розроблення та впровадження в судово-експертну практику науково-методичних матеріалів.

У липні місяці з робочим візитом заступник директора – завідувач відділу автотехнічних досліджень та криміналістичного дослідження транспортних засобів Віктор ХАЛЯВКА відвідав Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського.

Даний виш підтримує широкі різнобічні зв'язки з численними науковими, навчальними, виробничими закладами інших країн. Університет багато років співпрацює з 28 закордонними начальними закладами.

Одними з перспективних напрямків співробітництва КрНУ є забезпечення обміну знаннями та співпраця в науковій і навчальній діяльності, проведення міжнародних наукових конференцій.

Науково-дослідна частина Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського створена для здійснення фундаментальних досліджень та прикладних розробок.

Так, для проведення спільних наукових робіт 16 липня 2021 року між НДЕКЦ МВС та КрНУ було підписано договір про науково-методичне співробітництво.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter