Науково-практичний огляд актуальних проблем судової експертизи та криміналістики

З метою оприлюднення своїх наукових напрацювань та результатів науково-дослідницької діяльності, працівники Черкаського НДЕКЦ МВС продовжують брати активну участь в наукових заходах.

18 червня 2021 року на платформі ZOOM відбулась всеукраїнська науково-практична конференція «Науково-практичний огляд актуальних проблем судової експертизи та криміналістики», організаторами якої були Івано-Франківський НДЕКЦ МВС та Івано-Франківський юридичний інститут національного університету «Одеська юридична академія», приурочена до дня Експертної служби МВС.

Публікація наукових досліджень на таких платформах є важливим інструментом у відображенні зростання наукового та професійного потенціалу Експертної служби, стимулює активність молодих працівників, науковців, залучає молодь до активного обговорення існуючих проблем. Адже відомо, що публікація навіть невеликих тез на популярну тематику відкриває можливості для подальшого великого дослідження та породжує безліч оригінальних ідей та теорій, що заслуговують уваги наукової спільноти.

В конференції взяли участь представники Черкаського НДЕКЦ МВС – завідувач відділу судової експертизи Віктор Туренко, заступник завідувача відділу забезпечення діяльності центру Віталій Словінський та заступник завідувача відділу товарознавчих, гемологічних, економічних, будівельних, земельних досліджень та оціночної діяльності Роман Шматков.

Науково-практичний огляд актуальних проблем судової експертизи та криміналістики
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter