Виробнича практика студентів

Вже не один рік поспіль як Черкаський НДЕКЦ МВС надає можливість студентам вищих навчальних закладів області проходити виробничу практику та стажування на базі лабораторій.

Так, на даний час в Черкаському НДЕКЦ МВС у відділі досліджень матеріалів, речовин і виробів під керівництвом заступника завідувача відділу – завідувача сектору фізико-хімічних досліджень відділу досліджень матеріалів, речовин і виробів В’ячеслава Пасічника проходять виробничу практику студенти 3-го курсу Навчально-наукового інституту природничих наук Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького.

Виробнича практика студентів

За час проходження практики студенти матимуть змогу на практиці ознайомитися з будовою, принципом роботи різних аналітичних приладів, і таким чином закріпити свої теоретичні знання, які вони отримали на лекціях.

Виробнича практика студентів

Також студенти матимуть змогу практично відпрацювати навички аналізу рослинних об’єктів методом оптичної мікроскопії, дослідження невідомих речовин з подальшою ідентифікацією якісними аналітичними реакціями, методом тонкошарової хроматографії (ТШХ), методом газової хроматографії з полум’яно-іонізаційним та мас-селективним детекторами, УФ спектроскопії.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter