Участь черкаських експертів у конференції, присвяченій розбудові правової держави

Імплементація конституційних приписів про людину як основну соціальну цінність, про верховенство права як принцип національної системи права можлива лише в умовах правової держави. На сьогодні, українським суспільством уже зроблено значні кроки на шляху до реалізації обраного вектору подальшого розвитку – розбудови демократичної, соціальної, правової держави. Однак, процес досягнення цієї мети є доволі тривалим та потребує наукового підходу до його осмислення. У сучасному суспільстві ефективними можуть бути тільки ті державні реформи, що ґрунтуються на науково обґрунтованих ідеях, положеннях. Саме тому, важливим є проведення наукових конференцій, присвячених означеній проблематиці.

28 травня цього року у м. Суми Сумським державним педагогічним університетом імені А.С. Макаренка проведено IV Міжнародну науково-практичну конференцію «Реалії та перспективи розбудови правової держави в Україні та світі». Проведення даного заходу було присвячено проблематиці розбудови правової держави, що є знаковим, ураховуючи проголошення України Основним законом саме як правової держави.

У конференції від Черкаського НДЕКЦ МВС взяли участь завідувач відділу судової експертизи Віктор ТУРЕНКО та заступник завідувача відділу забезпечення діяльності центра Віталій СЛОВІНСЬКИЙ, тези доповідей увійшли до збірника матеріалів конференції.

По закінченню наукового заходу учасники отримали відповідні сертифікати.

Участь черкаських експертів у конференції, присвяченій розбудові правової держави
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter