Участь у науково-практичному семінарі з інформаційних технологій

Інформація наповнює життя людини, суспільства і держави. Без неї важко уявити освіту і науку, виробництво і торгівлю, державне управління та оборону, неможлива фінансова і правоохоронна діяльність.

Необхідність ефективного пошуку, збору, оброблення та поширення інформації, а також стрімкий розвиток комп’ютерної техніки, програмного забезпечення та систем зв’язку сприяли створенню сучасних інформаційних (чи інформаційно-комунікативних) технологій.

Нині поняття «інформаційні технології» тісно пов’язують із освітою, підготовкою персоналу та з іншими напрямками діяльності.

19 травня цього року у м. Луцьку Волинським національним університетом імені Лесі Українки та Волинським НДЕКЦ МВС проведено І-й Науково-практичний семінар «Інформаційні технології в професійній діяльності», де розглядались питання застосування інформаційних технологій як у дистанційному навчанні, моніторингу якості освіти, так і в судово-експертній діяльності.

У семінарі взяв участь завідувач відділу криміналістичних видів досліджень Черкаського НДЕКЦ Валерій Кожевніков, тези доповіді якого «Впровадження дистанційного навчання для підготовки судових експертів на сучасному етапі» увійшли до збірника тез науково-практичного семінару.

По закінченню наукового заходу учасники отримали відповідні сертифікати.

Участь у науково-практичному семінарі з інформаційних технологій
Участь у науково-практичному семінарі з інформаційних технологій
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter