Участь експертів-автотехників Черкаського НДЕКЦ в онлайн-вебінарі

14.05.2021 учбовим центром Bosh, а саме технічним тренером компанії BOSH Олександром Котельниковим, а також тренером служби технічної підтримки та сервісу Михайлом Архіповим був проведений онлайн-вебінар на тему «Автомобильные компоненты Bosch&Cargo - Стартеры и Генераторы». В даному вебінарі взяли участь й експерти сектору автотехнічних досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС. В ході вебінару була розглянута як історія створення та принципи роботи стартерів та генераторів, так і новітні технології, такі як система старт/стоп та застосування 3D технологій.

Участь експертів-автотехників Черкаського НДЕКЦ в онлайн-вебінарі

Даний вебінар є міжнародним і в ньому приймали участь як працівники Черкаського НДЕКЦ МВС так і фахівці з інших держав. Всі учасники вебінару отримали розгорнуту відповідь на свої питання, які стосувалися теми обговорення.

Дані вебінари дозволяють експертам дізнатися про актуальну інформацію, що в свою чергу підвищує обізнаність експертів у своїй справі та дозволяє тримати якість експертиз на високому рівні.

Організаторам заходу висловлено вдячність за проведення та надання актуального матеріалу, а також по закінченню вебінару учасники склали тестування та отримали сертифікати, видані дистанційним учбовим центром Bosch.

Участь експертів-автотехників Черкаського НДЕКЦ в онлайн-вебінарі
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter