Чергова участь у міжнародній науково-практичній конференції

Науково-практичні конференції, що проводяться на базі навчальних закладів є одними з ефективних форм залучення студентів, науковців, а також різного роду практиків з числа фахівців органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій з метою висвітлення теоретичної думки та передового досвіду за певними напрямками діяльності.

26-27 березня 2021 року на базі юридичного факультету Запорізького національного університету відбулася міжнародна науково-практична конференція «Науковий потенціал та перспективи розвитку юридичної науки», в якій взяли участь працівники Черкаського НДЕКЦ МВС.

Чергова участь у міжнародній науково-практичній конференції

За напрямком конференції «Кримінальний процес та криміналістика: судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність» завідувач відділу криміналістичних видів досліджень Валерій Кожевніков, головний судовий експерт сектору №3 (м. Умань) відділу судової експертизи (м. Черкаси) Віталій Андреєв та завідувач сектору дактилоскопічних досліджень відділу криміналістичних видів досліджень Віта Подупейко підготували тези доповідей «Особливості дослідження великогабаритних об’єктів під час проведення трасологічної експертизи встановлення цілого за частинами» та «Деякі питання дактилоскопічного дослідження слідів босих ніг», які були включені до збірника матеріалів конференції. За результатами участі в науковому заході було отримано іменні сертифікати.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter