Участь у регіональному круглому столі з антикорупційних питань

Участь у регіональному круглому столі з антикорупційних питань

20 квітня 2021 року на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ проведено комунікаційний захід з антикорупційної тематики у вигляді круглого столу на тему «Визначення корупційних ризиків у діяльності МВС, шляхів запобігання та протидії корупції в МВС», в якому прийняли участь представники Громадської ради при МВС та інших представників громадськості, працівники державних органів, формувань, інших закладів та установ, що належать до системи МВС Запорізької, Дніпропетровської, Кіровоградської та Черкаської областей.

Від Черкаського НДЕКЦ МВС участь у регіональному круглому столі прийняла відповідальна особа за запобігання і протидію корупції та дотримання антикорупційного законодавства в експертному підрозділі - заступник директора Олександр Бугайчук.

В ході проведення комунікаційного заходу обговорено питання виникнення корупційних ризиків та шляхи запобігання і протидії корупції в службовій діяльності.

Після довготривалого обговорення важливих питань учасники круглого столу підбили підсумки і схвалили проекти рекомендацій щодо подальших шляхів для запобігання та протидії корупції в МВС.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter