Участь експертів-психологів у вебінарі

Участь експертів-психологів у вебінарі

6 квітня 2021 року членкиня Відділення АПУ в Одеській області, адвокатка, сертифікована сімейна медіаторка, членкиня правління Одеської обласної групи медіації, експертка Громадської організації «Громадський центр правосуддя Одеської області» Олена Дрішлюк провела онлайн-вебінар «Визначення місця проживання VS підтвердження місця проживання дитини», участь у якому взяли старший судовий експерт відділу досліджень у сфері інформаційних технологій Черкаського НДЕКЦ МВС Халявка Юлія Григорівна та судовий експерт відділу досліджень у сфері інформаційних технологій Черкаського НДЕКЦ МВС Тульвінська Анна Юріївна.

В ході вебінару були розглянуті найбільш актуальні питання:

  • визначення або підтвредження місця проживання дитини: який спосіб обрати та в чому різниця;
  • для чого потрібно і як встановлювати та/або підтверджувати місце проживання дитини та процедурні складнощі на шляху захисту інтересів дитини;
  • визначення місця проживання дитини за законом та за рішенням суду: спірні питання.

Всі учасники вебінару отримали розгорнуту відповідь на свої питання, які стосувалися теми обговорення. Інформація, отримана в ході проведення вебінару є необхідною для якісного проведення психологічних експертиз. Організаторам заходу висловлено вдячність за проведення та надання актуального матеріалу.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter