Черкаський НДЕКЦ МВС знову серед найкращих експертних підрозділів

Черкаський НДЕКЦ МВС знову серед найкращих експертних підрозділів

За результатами оцінки якості роботи серед 24 обласних територіальних експертних підрозділів Експертної служби МВС за 2020 рік Черкаський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС отримав друге місце. Разом з експертним підрозділом Черкаської області до п’ятірки кращих підрозділів Експертної служби МВС увійшли також колективи Вінницького, Полтавського, Дніпропетровського та Львівського НДЕКЦ.

Черкаський НДЕКЦ МВС знову серед найкращих експертних підрозділів

Плідна праця та високий професіоналізм судових експертів, відданість роботі та принциповість у вирішенні професійних питань завжди є запорукою досягнення справедливості.

Високих здобутків працівники підрозділу досягли завдяки наполегливій праці над удосконаленням експертної діяльності, забезпечення єдиного підходу при проведенні судових експертиз, підвищення якості експертних проваджень та упровадження системи управління якістю у сфері надання послуг.

Висока відзнака - це також стимул для подальшої більш плідної та продуктивної праці колективу, який дає нову надію на досягнення найвищої сходинки у рейтингу серед найкращих та впевненість у тому, що основний результат роботи – це довіра людей.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter