Карантин не завада для навчання

В черговий раз в Черкаському НДЕКЦ МВС проведено практику студентів-біологів в рамках багаторічної співпраці з Навчально-науковим інститутом природничих та аграрних наук Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Карантин не завада для навчання

В період часу з 08.02.2021 по 05.03.2021, з дотриманням карантинних заходів, під керівництвом завідувача сектору біологічних досліджень та обліку Катерини Мосіюк проходили виробничу практику студенти 4-го курсу спеціальності 091 Біологія. В ході практики студенти поглибили знання щодо видових та групових особливостей крові, ознайомилися з мікроскопічними особливостями будови волосся людини і тварин та специфічними ідентифікуючими ознаками волосся притаманними конкретному виду тварин.

В лабораторії матеріалів, речовин і виробів та біологічній лабораторії практиканти мали можливість ознайомитись з різноманітними напрямками досліджень, які виконуються по міжнародним стандартом якості згідно ДСТУ ISO/IEC 17025-2017 та отримати знання щодо принципу дії різних аналітичних приладів типу газового хроматографа з мас-селективним детектором GC/MS Agilent Technologies 6890/5973 В, газового хроматографа з ПІД-детектором Shimadzy GC 2010 Plus та ін.

Карантин не завада для навчання

Набутий студентами досвіт та навики стануть ще однією сходинкою у формуванні їх як спеціалістів своєї справи.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter