Експерти Черкаського НДЕКЦ МВС завітали до гуманітарно-правового ліцею м. Черкаси

Працівники Черкаського НДЕКЦ МВС постійно співпрацюють з освітніми закладами м.Черкаси та області шляхом проведення екскурсій, участі в круглих столах, семінарах, тощо.

Так, сьогодні працівники відділу досліджень матеріалів, речовин та виробів Черкаського НДЕКЦ МВС завітали в гості до Черкаського гуманітарно-правового ліцею Черкаської міської ради Черкаської області. Під час зустрічі з учнями 9-го класу фахівцями проведено профілактичний захід щодо профілактики девіантної поведінки та шкідливих звичок серед підлітків.

Експерти Черкаського НДЕКЦ МВС завітали до гуманітарно-правового ліцею м. Черкаси

Метою проведеної зустрічі було пропагувати здоровий спосіб життя, формувати в учнів негативне ставлення до вживання шкідливих речовин, зокрема наркотичних засобів, а також ознайомити дітей із впливом шкідливих звичок на організм людини.

Під час зустрічі учні дізналися про негативний вплив на життя людини шкідливих звичок, в тому числі наркотичних засобів та психотропних речовин, тютюнопаління, мотивувалися до ведення здорового способу життя та безпечних способів поведінки. Також, підлітки переглянули презентацію та відео профілактичного спрямування.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter