Участь працівників Черкаського НДЕКЦ МВС у міжнародній науково-практичній конференції

16 жовтня 2020 року в Одеському науково-дослідному інституті судових експертиз в дистанційному режимі була проведена міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку судової експертизи та криміналістики», яка була присвячена пам’яті одного із засновників і першого керівника Одеського Кабінету НСЕ М. П. Макаренка.

Участь працівників Черкаського НДЕКЦ МВС у міжнародній науково-практичній конференції

В роботі конференції прийняли участь наукові, науково-педагогічні працівники та співробітники НДУСЕ Міністерства юстиції України, НДЕКЦ Міністерства внутрішніх справ України, вищих навчальних закладів України, співробітники НПЦ Державного комітету судових експертиз Республіки Білорусь, Національного бюро експертиз Республіки Вірменія та Національного центру судових експертиз при Міністерстві юстиції Республіки Молдова.

Для обговорення на конференції були запропоновані нагальні питання розвитку судової експертизи та криміналістики за наступними напрямами:

  • організація судово-експертної діяльності та її нормативно-правове забезпечення;
  • особливості проведення нових видів судових експертиз;
  • проблемні питання проведення криміналістичних видів досліджень.

В роботі конференції активну участь взяли працівники Черкаського НДЕКЦ МВС за різними напрямками експертних досліджень.

По закінченню конференції, учасники отримали відповідні сертифікати, а тези доповідей працівників Черкаського НДЕКЦ МВС увійшли до збірника матеріалів міжнародної науково-практичної конференції.

Участь працівників Черкаського НДЕКЦ МВС у міжнародній науково-практичній конференції
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter