У Черкаському НДЕКЦ встановили новітнє обладнання

Основним завданням науково-технічного забезпечення судово-експертної діяльності є, на наш погляд, створення умов для підвищення ефективності роботи судового експерта за допомогою високотехнологічних науково-технічних засобів та методів.

Підрозділи Експертної служби МВС постійно оснащуються сучасними техніко-криміналістичними засобами, завдяки чому покращується якість проведених досліджень. Отримані атестати акредитації за міжнародними стандартами підтверджують високу якість досліджень, проведених в підрозділах Експертної служби.

Дням до Черкаського НДЕКЦ завітали представники компанії «ALT UKRAINЕ» для проведення налаштування та введення в експлуатацію новітнього криміналістичного обладнання – автоматизованої балістичної ідентифікаційної системи «BalScan». Завдяки новітньому обладнанню працівники сектору балістичного обліку зможуть якісно та швидко оцифровувати контрольні відстріли зброї, яка знаходиться у власності громадян та на об’єктах дозвільної системи ГУНП, проводити якісні балістичні перевірки куль та гільз, вилучених з місць скоєння злочинів.

У Черкаському НДЕКЦ встановили новітнє обладнання

З’явилось нове обладнання і в експертів-трасологів. Для якісного проведення трасологічних експертиз, дослідження мікрослідів на об’єктах дослідження, у секторі трасологічних досліджень встановлено та налаштовано сучасний стереоскопічний мікроскоп Leica серії S. Використовуючи такий мікроскоп експерти можуть точно оглядати досліджувані об’єкти – від загального зображення до найтонших деталей. Високоякісна інженерія та модульна конструкція мікроскопу дозволить виконувати всі необхідні завдання під час проведення трасологічних досліджень та наукової роботи в підрозділі.

У Черкаському НДЕКЦ встановили новітнє обладнання
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter