УЧАСТЬ ПРАЦІВНИКІВ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ МВС У НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ

Забезпечення судово-експертної діяльності, її ефективність, направлена на розкриття та розслідування злочинів потребують відповідального ставлення до якісної підготовки фахівців високого рівня. Це досягається розробленням методологічних, правових, організаційних засад її провадження, забезпеченням досягненнями науково-технічного прогресу, а також підвищенням якості добору, підготовки та перепідготовки експертів.

6 листопада 2020 року у м. Одеса, на базі Інституту права, економіки та міжнародних відносин Міжнародного гуманітарного університету пройшов науково-практичний семінар «Актуальні проблеми кримінальної юстиції та підготовки правоохоронців». У семінарі взяли участь директор Черкаського НДЕКЦ МВС Василь Аксьонов та завідувач відділу криміналістичних видів судових експертиз Валерій Кожевніков.

УЧАСТЬ ПРАЦІВНИКІВ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ МВС  У НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ
УЧАСТЬ ПРАЦІВНИКІВ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ МВС  У НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ

За напрямком «Актуальні аспекти підготовки правоохоронців» до збірника матеріалів увійшли тези доповіді «Можливості використання інформаційних технологій для підготовки судових експертів Експертної служби МВС», підготовлені працівниками Черкаського НДЕКЦ МВС, які стали предметом обговорення учасників семінару.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter