При черговому дослідженні виявлено причеп з підробним номером рами (шасі)

Найкраще рішення перед купівлею будь-якого транспортного засобу, навіть причіпа - Ваше звернення до експертів Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, що співпрацюють з сервісними центрами МВС в Черкаській області. У разі звернення до експертів Ви отримаєте відповіді на основні питання, що мають значення при купівлі, а саме:

  • чи не змінювалися ідентифікаційні номери агрегатів ТЗ (кузова, рами, двигуна);

  • який об’єм двигуна;

  • яка фактична дата виготовлення автомобіля і чи дійсно він не омолоджений із метою підвищення його комерційної привабливості при продажу;
  • встановлення ринкової вартості транспортного засобу;

  • встановлення справжності реєстраційних документів (свідоцтв про реєстрацію ТЗ).

У процесі проведення дослідження експерт повністю перевірить транспортний засіб щодо всіх можливих варіантів кримінальної зміни ідентифікаційних номерів, після чого на спеціальному бланку видасть висновок експертного дослідження, скріплений печаткою та власним підписом, за відповідність і законність якого він несе персональну відповідальність.

В ході комплексного дослідження автотранспортних засобів експерти Черкаського НДЕКЦ МВС виявили сотні автомобілів та інших транспортних засобів зі зміненими (перебитими) номерами агрегатів.

Один із таких останніх випадків стався 12.09.2020 в Територіальному сервісному центрі МВС № 7145, що в місті Золотоноша, Черкаської області. Так, до вказаного ТСЦ звернувся громадянин П. з метою перереєстрації причепа «Бджілка 8134» і документів, що його супроводжують. Під час огляду вказаного причепа судовим експертом сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують Черкаського НДЕКЦ МВС, було встановлено, що ідентифікаційна табличка з номером рами (шасі) виготовлена не в умовах заводу виробника.

Працівники поліції, що входили до складу слідчо-оперативної групи, яка прибула на місце, вилучили даний причеп та доставили його на спеціальний майданчик тимчасового утримання для подальшого розслідування.

Пам’ятайте, що тільки звернувшись до кваліфікованих працівників сервісних центрів Ви можете себе убезпечити від покупки  транспортного засобу з кримінальним минулим, а також те, що його покупка вимагає чималих фінансових витрат, тому потрібно вести себе розмірено і не поспішати з придбанням вподобаного транспортного засобу.

Довідка

На Черкащині до регіонального сервісного центру входять п’ять підрозділів: у м. Черкасах, м. Умані, м. Золотоноші, м. Звенигородці і м. Корсуні-Шевченківському. Графік роботи: з вівторка до п’ятниці – з 09.00 до 17.30, субота – з 09.00 до 16.15. Неділя, понеділок – вихідні.

При черговому дослідженні виявлено причеп з підробним номером рами (шасі)
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter