Проведення занять для судових охоронців Черкащини

Працівники Черкаського НДЕКЦ МВС є постійними учасниками, а інколи й організаторами проведення різноманітних занять, практикумів, семінарів із працівниками слідчих підрозділів ГУНП, патрульної поліції та співробітниками інших правоохоронних структур. Експерти охоче діляться своїми знаннями та багаторічним досвідом щодо особливостей дослідження тих чи інших об’єктів.

Так, 28.07.2020 до Черкаського НДЕКЦ МВС звернулось керівництво Територіального управління служби судової охорони у Черкаській області з проханням провести заняття, на яких проінформувати співробітників підрозділу щодо видів документів, роз’яснити поняття реквізитів та елементів захисту документів, особливостей виявлення підроблених документів під час їх перевірки, адже працівники судової охорони, під час несення служби щоденно здійснюють перевірку документів у осіб, які відвідують установи правосуддя.

30.07.2020 для участі в проведенні занять, до Територіального управління завітав завідувач відділу криміналістичних видів досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС Валерій Кожевніков. Використовуючи мультимедійну апаратуру, співробітникам було наглядно представлено різновиди документів, їх елементи захисту, на зображеннях конкретних документах показано випадки повної та часткової підробки документів. Окремо було запропоновано певний алгоритм дій під час перевірки документів, та на що слід звертати увагу, щоб без наявності спеціальних приладів виявити підроблений документ.

Наприкінці заняття, керівник Територіального управління подякував за проведення важливого та цікавого заняття, зазначивши, що вони й надалі будуть запрошувати фахівців Черкаського НДЕКЦ МВС для участі в подібних заходах.

Проведення занять для судових охоронців Черкащини
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter