З пам'яттю про минуле та з думками про майбутнє

Кілька днів тому працівники Експертної служби МВС святкували ювілейний 20-й День народження.

Керівник Черкаського НДЕКЦ МВС Василь Аксьонов від імені Експертної служби МВС України напередодні привітав своїх працівників з цією визначною датою, та подякував за ту щоденну кропітку працю, яка в загальному складає ефективну роботу Центру.

Сьогодні, в учбовому класі Черкаського НДЕКЦ МВС, поряд з діючими керівниками підрозділів, зібралися ветерани експертних підрозділів Черкащини. І хоча дехто із запрошених не зміг завітати до Центру, Василь Аксьонов у своєму вітальному слові згадав їхній вклад у становленні експертного Центру Черкащини від простого експертно-криміналістичного відділу до потужного науково-дослідного підрозділу.

З пам'яттю про минуле та з думками про майбутнє

Згадуючи ту кількість експертів, які здійснювали свою роботу у 80-90-х роках минулого століття, їх технічне забезпечення, маючи єдину пересувну криміналістичну лабораторію, керівництву експертів того часу Благовісному О.Б., Сидоренку Л.О., Афанасенку С.Б., Нікітюку І.Г., Пресняку В.Є. та іншим вдалося поряд з виконанням службових завдань підготувати собі достойну зміну в особі працівників, які й нині виконують складні експертні дослідження, успішно очолюють експертні підрозділи Центру, та й сам Центр, адже директор Василь Аксьонов, який більше восьми років успішно очолює та розвиває колектив черкаських експертів, що налічує більше сотні фахівців, розпочинав свою експертну діяльність на початку 2000-х років.

З пам'яттю про минуле та з думками про майбутнє

За вагомий вклад в роботу Експертної служби МВС, багаторічну працю, директор Центру вручив нагороди - відомчі медалі «20 років створення Експертної служби МВС України» ветеранам Експертної служби МВС, які знаходяться на заслуженому відпочинку, а також діючим працівникам – заступнику директора Центру Олександру Бугайчуку, завідувачу відділу криміналістичних досліджень Валерію Кожевнікову, заступнику завідувача відділу досліджень матеріалів речовин та виробів В’ячеславу Пасічнику, головному судовому експерту сектору дослідження зброї Олександру Крикуненку, старшим судовим експертам сектору почеркознавчих досліджень Володимиру Кононенку та Олександру Литвиненку та головному судовому експерту сектору комплексного дослідження транспортних засобів Миколі Панченку. Всі ці фахівці вже понад двадцять років свого життя віддали експертній роботі і надалі добросовісно працюють в колективі Центру під гаслом «У пошуку істини без права на помилку».

З пам'яттю про минуле та з думками про майбутнє
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter