Персональна виставка робіт Черкаського експерта-мистецтвознавця

В картинній галереї Кам’янського державного історико-культурного заповідника відкрито персональну виставку черкаського художника, члена Національної спілки художників України, експерта-мистецтвознавця Черкаського НДЕКЦ МВС Ігоря Солодовнікова.

В експозиції представлено більше тридцяти робіт, які виконані протягом 2006 - 2019 років та об’єднані однією темою – темою любові і шани до краю предків – славної Холодноярщини. Живописні роботи, представлені на виставці, – це синтез глибоких емоційних переживань митця, накопичених знань та світлих спогадів про дитинство, родину, природу, дім.

Персональна виставка робіт Черкаського експерта-мистецтвознавця

У живописних композиціях, портретах, пейзажах, натюрмортах Ігор Солодовніков залишається вірним національному стилю. Художник сміливо застосовує активні та чисті кольори, найулюбленіший з яких червоний – колір крові захисників України та водночас колір сонця, любові, життя. Саме колір є для митця основним у творчості та ключем до пізнання. Роботи І. Солодовнікова теплі й сонячні, випромінюють енергетику добра та гармонії.

Виставка «Моя Холодноярщина» яскрава і самобутня, до щему в серці українська, хвилююча і актуальна, вражаюча і цікава.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter