Увага! Будьте обачними!

В зв’язку з карантином щодо коронавірусу та з тимчасовим закриттям територіальних сервісних центрів МВС (ТСЦ), в яких проводиться реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, на вторинному ринку можуть жваво діяти автошахраї та злочинці.

Увага! Будьте обачними!

Вони зацікавлюють привабливими цінами на автомобілі, обіцяють надати Вам доручення на автомобіль, пропонують Вам його придбати за договором купівлі-продажу і т.д. А тим часом автомобіль може бути в розшуку, чи зі зміненими номерами кузова та двигуна, підробленими документами або просто «двійником». Запам’ятайте, що жоден нотаріус Вам не дасть повної перевірки автомобіля по всім базам, а також не зробить експертизу номерів кузова та двигуна. Автомобіль не є самою необхідною річчю, особливо в період карантину, тому його покупку можна відкласти на потім.

Але, якщо Ви все-таки вирішили придбати транспортний засіб, то дана дія повинна бути обдуманою і виваженою та проведена з належною відповідальністю. Звичайно, якщо Ви на 100% довіряєте продавцю автомобіля, то можете зробити ризиковий крок та придбати транспортний засіб без належної перевірки. Однак, в будь-якому випадку ми наполегливо рекомендуємо убезпечити себе від подібного ризику, а саме придбання незаконного автомобіля. Для цього Вам потрібно звернутися до експертів Черкаського НДЕКЦ МВС, які знаходяться при територіальних сервісних центрах МВС та витративши незначний час, перевірити транспортний засіб на його законність.

Крім цього, нагадуємо, що під час проведення карантину на території держави територіальний сервісний центр МВС 7141, що розташований в м. Черкаси, вул. Л. Українки, 21 працює за окремим графіком, у режимі онлайн.

Прийом громадян буде відбуватися виключно для надання невідкладних послуг, зокрема:

  • реєстрація/перереєстрація та зняття з обліку транспортних засобів тільки для медичних і дипломатичних установ;
  • перша державна реєстрація нових легкових транспортних засобів;
  • перереєстрація транспортного засобу у зв’язку із втратою або викраденням свідоцтва про реєстрацію авто;
  • відновлення посвідчення водія в разі його втрати або викрадення.

Стосовно проведення перевірки транспортного засобу з наданням висновку експертного дослідження звертайтеся за такими адресами:

  • м. Черкаси, вул. Лесі Українки, 21, (ТСЦ МВС 7141)
  • м. Умань, вул. Бандери Степана, 12, (ТСЦ МВС 7142)
  • м. Корсунь-Шевченківський, вул. В. Сергієнка, 4а (ТСЦ МВС 7144)

Будьте дбайливі до свого здоров’я та матеріального благополуччя.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter