Участь працівників сектору № 1 (м. Золотоноша) відділу судової експертизи Черкаського НДЕКЦ МВС в проведенні круглого столу

Працівники Черкаського НДЕКЦ МВС продовжують діяльність із проведення круглих столів з працівниками слідчих підрозділів ГУНП в Черкаській області.

13.03.2020 завідувач сектору № 1 (м. Золотоноша) відділу судової експертизи Костянтин Бугорський провів заняття зі слідчими слідчого відділення Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області, на якому розглянули проблемні питання призначення та особливості проведення криміналістичних та товарознавчих видів експертиз.

Участь працівників сектору № 1 (м. Золотоноша) відділу судової експертизи Черкаського НДЕКЦ МВС в проведенні круглого столу

Костянтин Бугорський наголосив на помилки, які допускаються працівниками слідчих підрозділів при призначенні трасологічних, дактилоскопічних та товарознавчих експертиз. В разі необхідності надавати дозвіл на застосування руйнівних методів дослідження, звертати увагу на правильність формулювання питань при призначенні експертиз. Розглянуто питання постановки слідів трасологічного походження на трасологічний облік працівниками сектору трасологічних видів досліджень Черкаського НДЕКЦ та можливості їх перевірки за допомогою обласних обліків.

Також розглянуто питання постановки слідів рук на дактилоскопічний облік Експертної служби МВС та можливості їх перевірки за АДІС працівниками сектору дактилоскопічних видів досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС.

По закінченню занять керівництво СВ Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області подякувало фахівцям за участь у проведенні круглого столу та тісну співпрацю в роботі, направлену на розкриття та розслідування злочинів.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter