Практика студентів-біологів

Черкаський НДЕКЦ МВС багато років тісно співпрацює з Навчально-науковим інститутом природничих та аграрних наук Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Одним з пунктів відповідного договору є проходження виробничої практики студентами на базі біологічної лабораторії та лабораторії досліджень матеріалів, речовин і виробів.

Практика студентів-біологів
Практика студентів-біологів

Зокрема, з 10.02.2020 по 06.03.2020 під керівництвом завідувача сектору біологічних досліджень та обліку К. Мосіюк проходили виробничу практику студенти 4-го курсу спеціальності 091 Біологія, в ході якої знайомилися з особливостями роботи з біоматеріалом в криміналістиці. Практиканти поглибили знання щодо видових та групових особливостей крові та виділень. Ознайомилися з мікроскопічними особливостями будови волосся людини і тварин та прийняли активну участь у створенні колекції волосся.

Студенти отримали знання щодо впровадження міжнародних стандартів якості, а саме ISO/IEC 17025-2017.

Практика студентів-біологів
Практика студентів-біологів

Крім того, студентів ознайомлено з напрямками досліджень в лабораторії матеріалів, речовин і виробів, роз’яснено принцип дії різних аналітичних приладів типу газового хроматографа з мас-селективним детектором GC/MS Agilent Technologies 6890/5973 В, газового хроматографа з ПІД-детектором Shimadzy GC 2010 Plus та ін.

Така співпраця дозволяє не лише застосувати отримані знання в реальних умовах, а й поринути в атмосферу трудового процесу.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter