ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НА ОЗБРОЄННІ КРИМІНАЛІСТІВ

Як відомо, експерти протягом усієї професійної діяльності знаходяться в постійному процесі навчання, оскільки в природі не існує однакових об’єктів, у тому числі й серед тих, які надходять на дослідження.

Розвиток сучасних технологій, електронне спілкування та розвиток соціальних мереж дають можливість отримувати знання через онлайн-сервіси, користуватись консультативними послугами через сучасні електронні методи комунікації. Це зменшує вартість освітніх послуг, водночас надаючи можливість бути постійно присутнім в освітньому процесі, навіть на робочому місці, отримувати потрібні освітні консультації, прослуховувати важливу інформацію.

Так, 05.03.2020 Незалежним інститутом судових експертиз проводився вебінар «Особливості проведення електротехнічних експертиз та трасологічних експертиз із встановлення цілісності пломб на приладах обліку».

Взяли участь у проведенні заходу і працівники відділу криміналістичних видів досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС, а саме – заступник завідувача відділу Валерій Кожевніков, завідувач сектору трасологічних досліджень Віктор Герішенко та головний судовий експерт Олександр Тертичний.

За відведений час, фахівці отримали практичні поради та розглянули ситуації, з якими стикаються експерти під час проведення зазначених експертних досліджень.

ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НА ОЗБРОЄННІ КРИМІНАЛІСТІВ
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter