Участь експертів Черкаського НДЕКЦ в розкритті потрійного вбивства

Відповідно до покладених функціональних обов’язків на Експертну службу МВС України, експерти територіальних підрозділів ЕС МВС приймають активну участь в розкритті та розслідуванні тяжких, особливо тяжких та резонансних злочинів.

Так, 21 лютого 2020 року, ввечері до Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення, про те, що в селі Балаклея на подвір’ї одного з домоволодінь виявлено труп місцевого мешканця. Під час огляду подвір’я домоволодіння виявлено тіла ще двох людей, які знаходились в криниці з численними ножовими пораненнями.

Участь експертів Черкаського НДЕКЦ в розкритті потрійного вбивства

Для проведення огляду місця події були залучені експерти Черкаського НДЕКЦ МВС в складі пересувної криміналістичної лабораторії.

В той час, як експерти працювали на місці події, оперативники встановили особу, яка вчинила дане кримінальне правопорушення. За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження, відкрите за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.

На даний час по слідам та об’єктам, вилученим на місці події призначено ряд криміналістичних експертиз, які допоможуть встановити та підтвердити причетність до вищевказаного злочину встановленої особи.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter