Виробнича практика студентів

Не перший рік Черкаський НДЕКЦ МВС тісно співпрацює з кафедрою хімії та наноматеріалознавства Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького.

Зокрема, з 10.02.2020 по 21.02.2020 в Черкаському НДЕКЦ МВС у відділі досліджень матеріалів, речовин і виробів Черкаського НДЕКЦ МВС під керівництвом заступника завідувача відділу – завідувача сектору фізико-хімічних досліджень відділу досліджень матеріалів, речовин і виробів Пасічника В.В. проходили виробничу практику студенти 3 курсу Навчально-наукового інституту природничих наук Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького.

Виробнича практика студентів

Під час проходження практики студенти мали змогу на практиці ознайомитися з будовою, принципом роботи різних аналітичних приладів, таким чином закріпити свої теоретичні знання, які вони отримали на лекціях.

Виробнича практика студентів

Також студентам було практично показано основи аналізу методами оптичної мікроскопії, якісних аналітичних реакцій та тонкошарової хроматографії на прикладі аналізу речовин рослинного походження та деяких лікарських засобів.

Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter