НОВОРІЧНІ СВЯТКУВАННЯ ДЛЯ ДІТЕЙ

Як відомо, святкування Нового року є найбажанішим саме для малечі! Адже кожен рік діти очікують див, яскравих вражень, феєрверків, а саме головне – подарунків від Діда Мороза та Снігуроньки!

Вже стало традицією у Черкаському НДЕКЦ МВС за сприянням первинної профспілки, організовувати дітям своїх працівників передноворічні ранки в Клубі «День народження» ТРЦ «Хрещатик-сіті». Дітки з батьками ретельно готувались до свята, підбирали новорічні костюми та святкове вбрання. Тут можна було зустріти і Бетмена, і людину-павука та багато інших.

НОВОРІЧНІ СВЯТКУВАННЯ ДЛЯ ДІТЕЙ

У цьому році дітей зустрічали казкові герої, Снігуронька з Дідом Морозом та Миша – символ 2020 Нового року за Східним календарем, а точніше біла чи срібляста Миша. Тому діти були занурені в сріблясту мішуру.

НОВОРІЧНІ СВЯТКУВАННЯ ДЛЯ ДІТЕЙ

Чудовий новорічний настрій дітей оцінювали Дід Мороз та Снігуронька, які після всіх конкурсів та розваг роздавали дітлахам подарунки та цукерки.

НОВОРІЧНІ СВЯТКУВАННЯ ДЛЯ ДІТЕЙ

Не оминули новорічними поздоровленнями й старших діток працівників Центру, яким вже не такі цікаві новорічні ранки. Їм до новорічних цукерок подарували сертифікати на відвідування кінотеатру «Мультиплекс», що в ТРЦ «Любава», за яким вони можуть із своїми батьками сходити на сеанс мультфільму чи кіно у зручний для них час.

НОВОРІЧНІ СВЯТКУВАННЯ ДЛЯ ДІТЕЙ

Новорічні свята збігають дуже швидко, тож діти чекатимуть до наступного року чергового запрошення на свято!

2020.01.04
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter