УЧАСТЬ У ФОРУМІ СОЦІАЛЬНОГО ПАРТНЕРСТВА

Починаючи з 2017 року Черкаський державний технологічний університет активно впроваджує і реалізує регіональний освітній інформаційно-просвітницько-патріотичний проект «Вчись, працюй, живи на Черкащині» з метою підняття престижності технологічної освіти.

УЧАСТЬ У ФОРУМІ СОЦІАЛЬНОГО ПАРТНЕРСТВА

Форум соціального партнерства «Вчись, працюй, живи на Черкащині!», що пройшов 23 грудня у Черкаському державному технологічному університеті, об’єднав представників влади, об’єднаних територіальних громад Черкаської області, бізнесу, державних установ, професійних спілок, освіти та громадськості навколо питання «Як зберегти кадровий потенціал регіону і запобігти виїзду на роботу за кордон молодих фахівців – випускників навчальних закладів Черкащини».

Особисте запрошення ректора ЧДТУ Олега Григора отримав і Черкаський НДЕКЦ МВС, як активний учасник профорієнтаційної роботи в місті та області. У форумі взяли участь заступник завідувача відділу криміналістичних видів досліджень Кожевніков Валерій та заступник завідувача відділу комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Пташкін Роман.

Форум проходив у межах дискусійних платформ «Освіта», «ОТГ», «Роботодавці», «Профспілки» та «ЗМІ».

УЧАСТЬ У ФОРУМІ СОЦІАЛЬНОГО ПАРТНЕРСТВА

Основний запит учасників форуму був на залучення учнів та студентів до профорієнтаційної роботи, щоб у дітей була можливість до кінця навчання визначитись із обраними професіями, співпраці підприємств та установ міста та області із студентами в частині написання наукових робіт, у т.ч. дипломних проектів на базі їхніх виробничих площадок тощо.

Окремо було вказано на важливість діяльності профспілок, як гарантії соціального партнерства освіти та ОТГ та роботодавців.

УЧАСТЬ У ФОРУМІ СОЦІАЛЬНОГО ПАРТНЕРСТВА
2019.12.26
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter