Участь у підвищенні кваліфікації за експертною спеціальністю «Дослідження обставин виникнення і поширення пожеж та дотримання вимог пожежної безпеки» м. Львів

У період з 4 по 14 листопада 2019 року старший судовий експерт-вибухотехнік відділу вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС Полков В.В. проходив навчання з підвищення кваліфікації в інститут післядипломної освіти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Цей навчальний заклад вдруге приймав співробітників науково-дослідних експертно-криміналістичних центрів МВС України із 20 областей нашої держави.

Навчання проводилось за експертною спеціальністю 10.8 «Дослідження обставин виникнення і поширення пожеж та дотримання вимог пожежної безпеки» за програмою навчання працівників Експертної служби МВС України за напрямом «Пожежна безпека» в обсязі 80 годин навчального навантаження.

Під час проходження навчання слухачі ознайомилися із матеріально-технічною базою університету, отримали теоретичні знання в контексті державного регулювання у галузі пожежної безпеки, пожежної профілактики в населених пунктах, практичні заняття проводились в сучасних лабораторіях університету. Цікавим також було проведення спільного заняття із офіцерами ДСНС, які працюють в питаннях запобігання надзвичайним ситуаціям.

По завершенню навчання слухачі склали комплексний іспит та отримали свідоцтва про завершення навчання, яке вручив начальник інститут післядипломної освіти полковник служби цивільного захисту Володимир Слободяник.

Участь у підвищенні кваліфікації за експертною спеціальністю «Дослідження обставин виникнення і поширення пожеж та дотримання вимог пожежної безпеки» м. Львів
2019.11.19
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter