Участь працівників Черкаського НДЕКЦ МВС у семінарі

Працівники Черкаського НДЕКЦ МВС – заступник директора Бугайчук Олександр Іванович та головний судовий експерт з контролю якості та метрологічного забезпечення Коваленко Олександр Вікторович, прийняли участь у навчальному семінарі «Ризик-орієнтований менеджмент у керуванні підрозділами та лабораторіями. Метрологічне забезпечення лабораторій», який відбувся 02-03 жовтня 2019 року в конференц-залі готельного комплексу «Одеса» у м.Одеса.

Участь працівників Черкаського  НДЕКЦ МВС у семінарі

З вітальними словами перед учасниками виступили: перший заступник директора ДНДЕКЦ МВС – перший заступник керівника Експертної служби МВС Кримчук Сергій Григорович; заступник директора ДНДЕКЦ МВС – заступник керівника Експертної служби МВС Дубонос Костянтин Валентинович; директор Одеського НДЕКЦ МВС Костін Олег Юрійович; завідувач відділу менеджменту якості ДНДЕКЦ МВС Татарнікова Тетяна Олександрівна.

Лекції читали директор Інституту підвищення кваліфікації фахівців в галузі технічного регулювання та споживчої політики Одеської державної академії технічного регулювання та якості, професор, доктор фізико-математичних наук Новіков Володимир Миколайович та завідувач кафедри технічного регулювання та споживчої політики Коцюба Анатолій Миколайович.

Під час проведення семінару учасники ознайомлені з вимогами ДСТУ ISO 31000:2018 «Менеджмент ризиків. Принципи та настанови», застосуванням ризик-орієнтовного мислення в керуванні підрозділами, ознайомлені з вимогами до процесів вимірювань і засобів вимірювальної техніки, застосуванням результатів калібрування в лабораторіях, що здійснюють діяльність у законодавчо регульованій сфері метрології.

Після підведення підсумків учасникам семінару були вручені посвідчення.

Участь працівників Черкаського  НДЕКЦ МВС у семінарі
Участь працівників Черкаського  НДЕКЦ МВС у семінарі
2019.10.07
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter