УЧАСТЬ ПРАЦІВНИКІВ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ МВС У СЕМІНАР-НАРАДІ ЕКСПЕРТІВ-ТРАСОЛОГІВ

04-06 вересня 2019 року Полтавським НДЕКЦ МВС та ДНДЕКЦ МВС організовано та проведено семінар-нараду фахівців Експертної служби МВС на тему «Проблемні питання судової трасологічної експертизи». В семінарі взяли участь представники обласних НДЕКЦ за напрямком трасологічних експертиз та обліків, керівництво ДНДЕКЦ МВС, представники ТМ «Охоронні пломби GST» та ТОВ «Центру сертифікації банківського обладнання, споруд безпеки, засобів захисту та систем якості».

Брали участь у семінарі й представники Черкаського НДЕКЦ МВС, а саме завідувач сектору трасологічних експертиз Герішенко В.В. та завідувач сектору №2 (м. Канів) Бабенко О.Г., якими підготовлено тези доповіді «Особливості дослідження замків зі слідами дії сторонніх предметів на внутрішні деталі механізмів та формулювання висновків про їх відмикання (злам) сторонніми предметами» та «Особливості дослідження замків з кородованими слідами зламу».

УЧАСТЬ ПРАЦІВНИКІВ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ МВС  У СЕМІНАР-НАРАДІ ЕКСПЕРТІВ-ТРАСОЛОГІВ

Під час семінару були обговорені проблемні питання дослідження пломб та складнощі, які виникають під час їх дослідження. Представники ТМ «Охоронні пломби GST» запропонували цікаві розповіді та презентації щодо створення підприємства з виготовлення пломб, їх великого різновиду та елементів захисту.

Другий день семінару був присвячений дослідженням замків та запірних пристроїв. Розглядались пропозиції до уніфікованого підходу з визначення працездатності та справності механізмів замків та інші проблемні питання.

Під час проведення заходів працівники мали змогу обмінятись позитивним досвідом зі своїми колегами із зазначених питань.

УЧАСТЬ ПРАЦІВНИКІВ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ МВС  У СЕМІНАР-НАРАДІ ЕКСПЕРТІВ-ТРАСОЛОГІВ
УЧАСТЬ ПРАЦІВНИКІВ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ МВС  У СЕМІНАР-НАРАДІ ЕКСПЕРТІВ-ТРАСОЛОГІВ
2019.09.09
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter