Участь у науково-практичному семінарі

27-30 серпня 2019 року заступник завідувача відділу забезпечення діяльності центра Черкаського НДЕКЦ МВС Словінський Віталій Казимирович приймав участь у в науково-практичному семінарі на тему: «Дослідження пожеж. Сучасні методи підходу до вирішення питань у межах проведення пожежно-технічних експертиз і досліджень».

Даний науково-практичний семінар був присвячений ознайомленню з практичним досвідом роботи фахівців під час проведення судової пожежно-технічної експертизи за експертною спеціальністю 10.8 «Дослідження обставин виникнення і поширення пожеж та дотримання вимог пожежної безпеки», обмін досвідом та обговорення практичних ситуацій, які виникають під час проведення судової пожежно-технічної експертизи.

Участь у семінарі приймали працівники підрозділів Експертної служби МВС за напрямом судової пожежно-технічної експертизи, Департаменту вибухотехнічної служби НП, державної служби України з надзвичайних ситуацій, дослідно-випробувальних лабораторій ДСНС, Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Головного слідчого управління.

Участь у науково-практичному семінарі
2019.09.02
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter