ЕКСПЕРТИ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

У стінах Черкаського національного університету 31.05.2019 відбулася Всеукраїнська наукова конференція. У її роботі брали участь науковці різних установ - Черкаського онкологічного диспансеру, Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, медичних закладів освіти із Польщі.

ЕКСПЕРТИ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

Ініціатором проведення конференції стала кафедра клітинної біології та методики викладання біологічних дисциплін ННІ природничих та аграрних наук.

В ННІ природничих та аграрних наук працює чимало науковців, які займаються проблемами біохімії, клітинної біології, імунології, фізіології. Саме ці питання лягли в основу наукової проблематики конференції.

У конференц-залі університету теоретики та практики окресли проблеми здоров’я населення, розповіли про сучасні досягнення в лікуванні онкологічних захворювань, у діагностиці низки хвороб.

На конференцію завітав і закордонний колега науковців та випускник ЧНУ ім. Б. Хмельницького Руслан Саламатін, який працює старшим викладачем Варшавського медичного університету у Польщі.

Від Черкаського НДЕКЦ МВС України в конференції взяли участь:

- завідувач відідлу досліджень матеріалів, речовин і виробів Шкурдода С.В.;

- заступник завідувача відділу досліджень матеріалів, речовин і виробів – завідувач сектору фізико-хімічних досліджень – Пасічник В.В.;

- завідувач сектору досліджень наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів Король К.П.;

- завідувач сектору біологічних досліджень та обліку Мосіюк К.В.;

- судовий експерт сектору біологічних досліджень та обліку Карасьова О.А.

ЕКСПЕРТИ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

Співробітниками Черкаського НДЕКЦ було зроблено доповіді на тему: «Узагальнення методики якісного та кількісного визначення канабіноїдів в частинах рослин роду Cannabis методом газової хроматографії» та «Ефективність імунологічних методів досліджень при роботі з об’єктами, обробленими магнітним порошком трифолін».

ЕКСПЕРТИ ЧЕРКАСЬКОГО НДЕКЦ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

Загалом під час роботи конференції було представлено понад 20 наукових доповідей.

2019.06.04
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter