Виробнича практика студентів-біологів

Черкаський НДЕКЦ МВС України багато років тісно співпрацює з Навчально-науковим інститутом природничих та аграрних наук Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, що закріплено відповідною угодою.

Зокрема, з 13.05.2019 по 24.05.2019 у секторі біологічних досліджень та обліку Черкаського НДЕКЦ МВС України під керівництвом завідувача сектору біологічних досліджень та обліку Мосіюк К.В. проходили виробничу практику студенти 3-го курсу спеціальності 091 Біологія.

Під час практики студентів ознайомили з особливостями роботи з біоматеріалом в криміналістиці та тонкощами лабораторної експертизи, а також показали основи дослідження методами оптичної мікроскопії, тонкошарової хроматографії (ТШХ), опрацювали методики встановлення видових та групових властивостей крові за ізосерологічною системою АВ0.

Виробнича практика студентів-біологів
Виробнича практика студентів-біологів

Крім того, студентам показані всі напрямки роботи щодо дослідження матеріалів, речовин і виробів, роз’яснено принцип дії різних аналітичних приладів типу газового хроматографа з мас-селективним детектором GC/MS Agilent Technologies 6890/5973 В, газового хроматографа з ПІД-детектором Shimadzy GC 2010 Plus та ін.

Протягом виробничої практики було докладено спільних зусиль для набуття студентами потрібних навичок та компетенцій, що будуть використані в подальшому навчанні та роботі, тим паче, що багато студентів виявляють бажання працювати а лабораторіях Черкаського НДЕКЦ і повертаються до нас після закінчення навчання.

2019.05.31
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter