УЧАСТЬ У НАВЧАННІ КАДРОВОГО РЕЗЕРВУ ЕКСПЕРТНОЇ СЛУЖБИ МВС УКРАЇНИ

Відповідно до Стратегії розвитку експертної служби МВС України на період до 2020 року та Плану заходів щодо її реалізації від 15.03.2017 №229, Державним центром у період з 27.05.2019 по 31.05.2019 на базі МРЦ «Пуща-Водиця» МВС проводилось виїзне професійне навчання кадрового резерву керівників Експертної служби МВС.

УЧАСТЬ У НАВЧАННІ КАДРОВОГО РЕЗЕРВУ  ЕКСПЕРТНОЇ СЛУЖБИ МВС УКРАЇНИ

На вказаних заняттях Черкаський НДЕКЦ МВС представляв заступник директора - завідувач відділу криміналістичних видів досліджень Черкаського НДЕКЦ МВС України Туренко Віктор Антонович.

Заняття проводились фахівцями у різних галузях, використовуючи різні форми навчання, у т.ч. тренінги, практичні заняття та цікаві лекції, з використанням новітніх технічних засобів навчання.

УЧАСТЬ У НАВЧАННІ КАДРОВОГО РЕЗЕРВУ  ЕКСПЕРТНОЇ СЛУЖБИ МВС УКРАЇНИ

Учасникам навчальної групи було доведено питання документообігу в підрозділах, деякі питання трудового та кадрового механізму управління. Під час занять розглядались питання взаємодії працівників Експертної служби МВС із засобами масової інформації, ознайомлено із поняттям права на об’єкти інтелектуальної власності та особливості гендерної політики в системі МВС.

Після закінчення навчання і успішного складання іспитів всі слухачі отримали сертифікати про включення їх до кадрового резерву Експертної служби МВС України.

УЧАСТЬ У НАВЧАННІ КАДРОВОГО РЕЗЕРВУ  ЕКСПЕРТНОЇ СЛУЖБИ МВС УКРАЇНИ
2019.05.31
Знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter